Sider

mandag 10. januar 2011

Horoskop 2011 (TYREN)

Generelt:
Dette blir et år med full fart. Mange av planetene dine befinner seg over horisonten i horoskopet ditt. Dette indikerer at du vil bruke mye av din tid på ting som skjer ute i verden. Yrke, karriere, din sosiale stilling i samfunnet og samvær med venner og bekjente kommer til å bli fokusområder. Selv om du har det travelt med dine gjøremål, tjener du på å opprettholde en balanse mellom jobb og hjem. Når det røyner på er det tross alt her du finner trøst og hjelp til å komme deg igjen.

Å opprettholde nær kontakt med moder jord blir viktig. Vandringsturer i skogen og i vår skjønne natur gjør ikke bare at du slapper av, men hjelper deg også til å lade opp batteriene. I juni går lykkeplaneten Jupiter inn i ditt stjernetegn og blir der resten av året. Da går du en særdeles lykkelig og fremadskridende periode i møte og du bør fokusere på muligheter som livet byr deg.

Yrke, karriere og økonomi:
Den entusiastiske og pågående planeten Mars påvirker yrke og karriere. Dette merker du helt frem til mars måned. Selv om det blir hektisk får du utrettet en masse. En super tid for å starte på nye prosjekter. Mange vil også begynne i nye jobber. Det ligger forfremmelse i luften.

Penger i forbindelse med jobben du gjør ser best ut i slutten av februar og hele mars måned. Likeledes kan du regne med en fremgangsrik tid fra begynnelsen av juli og resten av året. Dette henger ikke bare sammen med økonomien din, men også rent generelt. De ting du beskjeftiger deg med eller konsentrerer deg om, vil få et heldig utfall. I juni, november og halve desember bør du tenke deg om før du bruker penger.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:
Dette blir et år hvor mange av dere som er i et fast forhold, forblir det. Når det gjelder de single ser det ut som om de også forblir single. Universet lar deg stor sett få gjøre det som du selv ønsker. Når det er sagt kan det faktisk skje at du vil oppleve en omstillingsprosess i samlivet ditt. Dette går mer på det indre plan, men du skal ikke se bort i fra at også kan ligge en flytting i bildet.

Den beste perioden for romantikk og forelskelser får du i august og hele september. Om du er singel før den tiden kan du være sikker på at det er du ikke etterpå. Så det hele ligger an til å bli en herlig ettersommer med den vakreste romantikk og lidenskap. Oktober blir også kjempebra.

Leveregel for 2011: Du kommer lengt ved å avveie energibruk etter behov.

(Skrevet: http://livsstil.no.msn.com/horoskop/galleri.aspx?cp-documentid=151467494&page=2)

- Anna M. Hansen ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar